enkilometeritaget

Kräkig helg

Kategori: Allmänt

Helgen har inte varit så mycket att säga om. Lugnt i fredags där vi såg en film som var ok men inte direkt superbra. När vi gick och la oss fick dock Sigge för sig att kräkas lite. Shit happens tänkte vi och torkade upp. Sigge var dock inte färdig. 3 spyor senare och klockan var ca 03 på natten. Cicci sög upp Sigge i sängen och då äntligen fick han ro och somnade.
 
På lördag trodde vi att det var avklarat och drog iväg en snabbis på loppis, Sigge fick vara hemma och vila upp sig. När vi kom tillbaka insåg vi att han gjort precis tvärtom. Halva vardagsrummet och köket var helt nersölat med kräk. Det lilla livet hade producerat imponernade mängder för att vara så liten. Lukten i lägenheten fick till och med Cicci som normalt fryser när det är +25 att öppna fönstret.
 
Men inget ont som inte har något gott med sig. Nu fick vi städa och torka golven vilket inte var planerat och det kändes ju bra.
 
Spelkväll med Micke och Lisa följdes upp av 30års fika med Erik på söndagen. Sigge han börjar återhämta sig och igårkväll verkade det vara hyfsat normalt. Inget dagis för kraken dock, han fick följa med Sussi ut till Åkersberga. Kanske kan en dag med Bobber göra susen.
 
Ny vecka, nya utmaningar......bara och köra.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: