enkilometeritaget

Första halvåret 2018!

Kategori: Allmänt

Aktiviteten är som den brukar på den här bloggen, så här kommer det första av de normalt två inläggen per år. Alltså första halvåret.
 
Det har varit ett relativt lugnt halvår. Vi började med att åka till Kungsberget med Hanna, Marcus, Johan och Emlie med barn. Väldigt bra boende, före i backarna och väder. Tyvärr är det väldigt korta backar men åkningen var bra ändå, umgänget toppen och överlag en väldigt bra vecka.
 
Vi var på The Killers med Micke, Lisa och Hanna. Vi käkade innan på en bra resturang som heter BlueLight Yokohama. Asiatiska smårätter som höll väldigt hög klass.
 
Harry fick ett kruppanfall vilket han fått förut flera gånger. Den här gången fick han så svårt att andas att vi ringde 112. Som tur var kunde dom ge inhalation i ambulansen och han blev bättre så vi slapp åka in till sjukhuset. Harry var superduktig hela tiden.
 
Påsken kom och det blev trevliga luncher och middagar både hos mina föräldrar samt hos Ciccis. Och det letades givetvis påskägg till Harrys stora förtjusning. Det här var också ögonblicket när Harry upptäckte att Godis faktiskt är värt att stoppa i munnen.
 
När våren kom var det så dags att bygga om altanen. Mycket stök och bök blev det med beställning av virke och få det levererat. Ja samt att förbereda genom att ta bort befintliga brädor och stenar och gräva ut mm. Men när allt det var klart byggde Ramanus och hans boys som det inte fanns någon morgondag. 4 dagar tog det och sen satt vi med en strålande fin altan och tak.
 
Jag var även och hälsade på Micke i Linköping. Öl, burgare och dataspel. Trevligt fram tills jag vaknade 05 på söndag morgon med diaree.........att åka tåg hem då kändes så där men med hämtning på centralen av Cicci och Harry så lyckades jag ta mig hem utan någon katastrof.
 
Jag och Micke beskökte även Kolmården med kidsen. Otroligt varm dag men det var inget som lite glass och lek i vatten kunde lösa. Harry och Weimer hade det toppen på Bamses lekland, linbanan och att titta på alla djur.
 
midsommar kom och den firades pga väder inte på landet utan i Rotebro med päronen samt Micke, Lisa och Weimer. Vädret var ok och det blev massor med mat, en promenad och mycket bus signerat Harry och Weimer.
 
Sist men inte minst en aktivitet som inte ligger inom första halvåret utan i Juli så egentligen i andra halvåret men vi tar med den ändå. Jag och Cicci tog med oss Harry och även Hanna och Christians dotter Clara till Junibacken. Superkul var det och både Harry och Clara skötte sig perfekt.
 
Att vädret varit magiskt hela Maj och Juni har verkligen gjort att avslutningen på första halvåret och början på andra varit perfekt.
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 

Nyår!

Kategori: Allmänt

Så här i Juli 2018 tänkte jag lite kort återge Nyår 2018. Det var hur som helst super.
 
Marcus och Hanna bjöd på riktigt högklassig middag. 
 
Tyvärr fick kvällen ett lite tråkigare slut när rikssoporna på SL visade prov på vilken jävla inkompetens som råder på det där företaget. Till slut kom vi trotts allt hem men det såg mörkt ut ett tag.
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)