enkilometeritaget

Nya löparskor

Kategori: Allmänt

Jag har inte sprungit på snart 4 veckor men det hindrar inte mig från att köpa nya skor. Behövde ett par som lämpar sig bättre för kyla och vatten så här är skorna som ska ta mig igenom vintern.



Hänger

Kategori: Allmänt

Det är så här vi hänger på kvällarna nu för tiden jag och Harry. 



2 helger på en gång

Kategori: Allmänt

Eftersom jag inte skrivit om förra helgen så får jag ta den när jag skriver om den nuvarande.
 
Förra helgen var rätt lugn men vi han med ett besök i Väsby där Harry fick träffa gammelmorfar som han fått sitt andranamn av...Sven.
 
 
 

Vi åkte även ut till Norrtälje för att fira Ciccis mormor som fyllde år. Mycket folk och trevlig stämning och alltid mysigt att komma ut på landet. Harry var lite kinkig men när vi kom hem piggnade han till och visade fin form när han fick stå upp med mamma.
 


I veckan sen passade jag och Micke på att styra upp en öl på bagpipers efter jobbet, efter det åkte vi till Solna där lisa, Weimer, Cicci och Harry väntade och så blev det middag.
 
 




 
Nästa helg kom och på fredag var det middag hos Annah och David där även Hanna och Christian deltog.
 
Vi körde lite rysskt tema då Annahs farmor tror jag det var härstammar från Ryssland. En otroligt god rödbetssoppa följdes av en form av degknyten med kött i och till det hade man lite olika tillbehör. Även det spännande och gott. Tyvärr var Harry inte i form utan hade ont i magen så han skrek och grät hela tiden och kräktes om vartannat. Så till slut fick vi ge oss och åka hem tidigt och låta dom andra fortsätta kvällen i lugn och ro. Tråkigt för oss men samtidigt är det utmattande att ha en skrikande Harry och det gör ont i hjärtat när man vet att han har ont och man inte kan göra något. När vi kom hem prövade vi en pysventil som fungerade ett litet tag men snart var det igång igen. Men så fick han amma igen och efter det bara tuppade han av och vi fick sova bra under natten.
 
 
Lördag och söndag var lugna, vi käkade i rotebro i lördags, Cicci fick massage som hon förtjänat och Harry han var en liten ängel.
 
I dag har jag köpt en jacka. Det är första bilden, jag vet att jag ser ut som ett mongo. Men jackan valde jag för att den är rätt bra för att ha till jobbet. Lagom lång för att ha kavaj, hyfsad mot regn. Men jag hittade även en annan som jag också vill ha. Undra om det är ok att köpa två stycken höst/vår-jackor även fast man kanske inte behöver. Jag tänker en till jobbet och en som man har mer när det är helg typ :-)
 





 

Höst

Kategori: Allmänt

Hösten är här och i helgen har vi varit ute på promenad. På lördag slängde vi först vår förra matta som är sliten och ful, därefter åkte vi ut till rotebro och vidare ut på järvafältet där vi tog en promenad i höstfärger. Sigge var på toppenhumör och Harry sov sig igenom det hela.
 
 





På söndag blev det även en till promenad, den här gången runt råstasjön. SEn fick vi finbesök av Hanna och Christian som kom förbi för liten lunchhäng.
 
Kvällen avslutades med middag i rotebro där vi hängde med päronen och även Micke, Lisa och Weimer. Mycket trevligt men nu är hela familjen helt slut så dags för sängen.