enkilometeritaget

Micke och Lisas bröllop

Kategori: Allmänt

Så var det då äntligen dags för Micke och Lisas bröllop.

Jag begav mig redan på fredagen ner mot norrköping tillsamans med päronen då jag skulle vara med och fotas på lördag morgon. Cicci kom ner på lördagen och mötte upp. Vi åkte direkt ut till festlokalen och började hjälpa till att ställa allt i ordning. 

Inget ska gå enkelt brukar man säga så när vi i ilfart var på väg mot kyrkan för repetition som vi var sena till så gick Micke och Lisas bil sönder. Som tur var kunde vi rulla hem till Elisabeth och därifrån få lift med Petter.

På kvällen gick vi alla ut och åt på en trevlig libanesisk resturang precis vid vårat hotell. 

Så kom lördagen och vi begav oss ut till festlokalen där Micke och Lisa fotades och även jag som bestman samt brudtärnorna fick vara med. Sen var det bara att vänta in kl 13. Både brudgum och brud var nog nervösa men allt gick väldigt bra. Syster Denice sjöng precis lika vackert som vanligt och framförallt Springsteen låten blev riktigt bra. 

Sen ut till festlokalen för mingel, champagne och tilltugg Middagen blev riktigt bra med godmat och många fina tal. Festen blev om möjligt ännu bättre med bra musik, dricka, trevliga människor och mycket dans.

Verkligen en dag och natt som brudparet kunde vara mycket nöjda med. Till och med vädret var på deras sida den här sena september dagen.

Trötta men nöjda gick vi så till sängs och denna bröllopssommar var till enda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mickes svensexa

Kategori: Allmänt

I början av September var det dags att ha svensexa för brorsan. Vi hade ett bra upplägg där vi tyvärr fått lite avhopp på slutet. Men vi var en 8-9 tappra som plockade upp Micke på morgonen för Gokart.
 
Det var soligt och alla hade roligt. Ja förutom jag som återigen körde ut i finalen och till slut bröt loppet. Jag skylde på dålig broms på min kart men det var knappast någon som trodde på mig. Tyvärr togs inte så mycket bilder från gokarten.
 
Efter karten blev det smörgås och sen iväg till olearys för en öl och lite fotboll innan Micke skulle boxas. Micke som efter 10mins uppvärmning var helt färdig och sen såg ut som att han skulle dö när 1.90 lång och 94kg bara muskler kliver in i ringen. Micke hoppade runt som en rädd lammunge. Motståndaren visade sig så klart vara hur trevlig som helst när väl matchen var över.
 
Sen bar det av till Rotebro för lite racingspel, ölprovning som Erik och Björn styrde med bravur samt grillmiddag där återigen Björne levererade med en grym toast skagen samt egen gjord bea.
 
Efter lite boxning på TV med mer öl så var alla nöjda och glada och dagen avslutades med frulle.