enkilometeritaget

4 år!!!

Kategori: Allmänt

En sak som hänt medan jag varit inaktiv som är värd att ta upp är att jag och världens bästa Cicci firade 4 år tillsammans. Den 6:e december närmare bestämt. Vi ville inte göra någon stor grej av det så vi bestämde att vi bara skulle gå ut och äta. Jag hade bokat bord på Edsbacka wärdshus. Vi tog en liten skål hemma innan vi promenerade ner till Edsbacka som ligger knappa kilometern från vår lägenhet.
 
 
Väl på Edsbacka blev det toast skagen med kalixlöjrom till förrätt. Jag åt sen en Barbarie Anka med en karl-johansvam risotto och lite annat gott. Cicci tog ett rostastekt rådjur med skogssvamp. Allt smakade riktigt bra och så även det röda vinet som vi blev rekommenderade. Det blidde ingen dessert då vi båda var proppmätta. Men det var väldigt gott och supermysigt. Så vi var båda nöjda och ser fram emot nästa år då vi får fira 5år :-)
 
 

And I am back

Kategori: Allmänt

Det har varit ett litet uppehåll här. Det beror på lite olika saker, för mycket att göra och för lite motivation till att skriva är väl dom två största.
 
Det har hänt mycket på sista tiden men jag tänker inte köra någon backtrack utan startar här och nu helt enkelt.
 
Julafton har kommit och gått och det har varit toppen. Det var som sagt en intensiv tid som ledde upp till själva dopparedagen så ledigheten kom väldigt lägligt.
 
Jag och Cicci har det pyntat och fint och åkte dagen före ut till hennes mamma i Åkersberga. Det var pynt, tända ljus och massor med gott. Tyvärr hade det blivit lite tokigt med julgranen. Ray som var ansvarig hade råkat få med sig en gren in istället så jag, Cicci, Rebecka, Johan och Sussie tog saken i egna händer och begav oss i skydd av mörkret ut i skogen för att hitta oss en ny. Lagligt givetvis. Det var tokigt mycket snö men till slut hade vi hittat en som vi var nöjda med.
 
Julafton spenderades till större delen hos mina föräldrar med bror och syster. Cicci dök upp på kvällen. Massor med god mat, fina klappar så det går inte att vara annat än nöjd. Extra fin var min Tiger väska som Cicci köpt. Superfin och verkligen något jag behöver så det var liksom pricken över i-et.
 
Träningen har tyvärr legat på is men så måste det bli ibland. Jag har inte motivationen att hålla igång så hårt, framförallt inte när det är så mycket på jobbet. Men två pass skidor har det blivit och nu i januari går jag och brorsan igång igen.