enkilometeritaget

Hunnebostrand

Kategori: Allmänt

Tillsammans med min familj hade vi hyrt ett hus nere på västkusten, i Hunnebostrand för att vara exakt.
 
Innan vi åkte ner stannade vi 1 natt i Linköping hos Micke och Lisa och sen 2 nätter nere i Bärsebäck hos Johan och Emelie. Kul att se dom igen då det var 1.5år sen senast. 
 
Sen tog vi bilen till Hunnebostrand för en fantastisk vecka. Vädret var i början inte så bra, mulet och starka vindar. Men första dagen besökte vi och brorsans familj Nordens Ark vilket blev rätt bra när det inte var så varmt. Sen var det 1.5 dag till med starka vindar men efter det var det sol och helt ok temperatur. Det blev strandhäng, krabbfiske, goda middagar, skipbospel , bad i bubbelpool, löprundor, saltabad och mycket mer. 
 
Verkligen en sån vecka man kommer minnas!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommar 2020

Kategori: Allmänt

I coronatider är det inte mycket som varit positivt 2020 men midsommar var fantastiskt och kändes som en nystart på året med hopp om att andra halvan av 2020 kommer bli magiskt.
 
Tänker inte orda så värst mycket om det, vi var på landet med syrran och mamma och pappa. Det åts mängder med mat, dracks mängder med diverse drycker, det badades, åts glass, tränades, togs promenader osv osv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maj och Juni

Kategori: Allmänt

Liten snabb uppdatering här om vad som hänt sen påsken.
 
Inte direkt i ordning men ändå. Jag opererade bort mitt gangliom. Inte en speciellt stor grej men fick ändå ett rätt rejält ärr och fick 3 rätt jobbiga dagar där handen var tvungen att vara i högläge.
 
Vi besökte även Gustavs studenfirande där Ruben bröt ur sitt coronastadie och faktiskt började gilla andra människor.
 
Vi hade även en rätt intressant dag där grannes bin drog på utflyckt till trädet utanför oss. Grannen och 2 andra biodlare fick komma dit och samla ihop dom.
 
Det har även blivit löpning med bad samt strandhäng, Harry hade ett tidigt kalas för några kompisar med hinderbana och glasstårta.
 
Och så köpte vi äntligen en utegrupp där vi kan njuta av kvällssolen.