enkilometeritaget

Juli

Kategori: Allmänt

 
Var ett tag sen och Juli har kommit och nästan gått. Det har inte varit så soligt som man velat men inte heller värdelöst.
 
Det har rentav blivit bad för hela familjen. Harry har badat både i Brunnsviken och på landet. Vi tog en kort tur upp och sov en natt och då passade vi på att bada i Lindersvik. Harry som den storbadaren han är bangade såklart inte.
 
 
 
Efter grillmiddag och lek på gräset var Harry supertrött och hade inga problem att sova. Man sover alltid bra ute på landet, det måset ha med luften att göra :-)
 
 
 
 
Dagen efter var det mulet men det hans med att klippa gräset och fixa lite innan hemfärd.
 
 
Några dagar senare begav vi oss återigen ut mot landet men den här gången ut till Gräddö för att hälsa på Hanna och Christian. Promenad, luftgevär, grillning och spel stod på schemat och alla var nöjda och glada. Dagen efter kom Annah och David också och det blev en riktigt trevlig visstelse.
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste helgen begav vi oss till Eskilstuna för att hänga med Johan och Becka. Vädret var inte så bra men vad gör väl det när det bjuds papas tapas, grillning, spel och löpning. Yes Daniel fick ÄNTLIGEN springa i E-tuna igen. 2 varv i Vilsta spåret blev det även om det såg lite tungt ut i början pga regn och kyla. MEn regnet upphörde och när man väl klarat de första 1.5km uppför var man inte så kall längre. Sen följde 2mil njutbar löpning i härlig skog. Vilsta spåret är verkligen super och det är tråkigt att jag inte kan springa mer där....men men.
 

Det som återstår av Juli är bland annat 1års kalas för Harry samt resa ner till Österlen via Helsingborg. Inte så tokigt det heller.