enkilometeritaget

påsken 2020

Kategori: Allmänt

Covid19 sabbade ju allt vad Påsken heter. man fick inte gå påskkärring, det blidde ingen stor härlig påskmiddag med familjen. 
 
Men vi lyckades ändå få till en riktigt bra påsk. Rebecka hängde hos oss så vi fick lite vuxet sällskap. Harry hade någon han kunde prata sönder som inte var hans mamma eller pappa. Vi lagade påsklunch och grillade sen på kvällen. Däremellan kom påskharen och det blev en riktigt härlig påsk trots allt. 
 
 
 
 
 
 
 

våren 2020

Kategori: Allmänt

 
Ja våren kanske är lite att överdriva men slutet av jan tills slutat av april i alla fall.
 
Vi var ju i Sälen vecka 3 och det som hänt efter är inte så mycket att orda om. Det har mest varit jobb och att ta hand om rätt så surig bebis.  Jag har ju fått jobba hemifrån i 5-6 veckor nu pga Covid19 och det har varit både bra och dåligt. Men allt eftersom veckorna gått och temperaturen börjat stiga så har vi fått till lite aktiviteter. Det mesta har handlat om korvgrillning på Järvafältet eller häng och pyssel inne. men nu senast fick vi besök av mina päron för lite häng på altanen. Tyvärr har ju Covid19 förstört många roliga middagar och framförallt umgänge för Harry och Ruben. Men vi hoppas det där löser sig snart så allt kan gå tillbaka till det normala.