enkilometeritaget

Sep/okt/nov/dec

Kategori: Allmänt

 
Vi kickade iallafall igång med en afternoon tea med våra toastmasters Hanna och Christian som tack för all hjälp med bröllopet.
 
 
 
 
Vi firade även mamma och pappa som i sommras fick en middag på Gondolen av oss kids. Drinkar, bra mat och trevligt sällskap.
 
 
 
 
 
Det kom även en väldans massa snö från ingenstans. Under ett par dagar gick det knappt att ta sig fram. Harry tyckte in om att få snö i ansiktet men de var mysigt och man fick redan i november en härlig julkänsla.
 
 
 
 
 
 
 
Vi gick även på Unikas stora show, "Lika Olika" som syrran varit med och jobbat på i 2år. Väldigt bra. Efter möttes vi upp och tog några öl.
 
 
 
Jag har under min ledighet tränat 4-5ggr i veckan och 2ggr av dom har spenderats här, i vasalundshallens simhall där jag crawlat i runt 40-50 minuter.
 
 
Under ledigheten samt jul och nyår har det blivit ett par besök på Junibacken som Harry älskar. Han leker i mumindalne, ser på teater, lyssnar på lässtunder och fikar.
 
 
 
 
Sen har även jag och Cicci varit på date. Vi gick och käkade på Svartengrens för att fira att vi varit tillsammans i 8år. Väldigt bra mat och trevligt att få vara lie för sig själv utan Harry.
 
 
 
 
Julbord blev det så klart även iår. Enligt Jerresands tradition blev det återigen Edsbacka. Lite pricy kan jag tycka men alltid trevligt att umgås och käka lite julmat. Tyvärr var Harry sjuk så Cicci blev hemma med honom.
 
 
 
Så kom då 12 dec och dagen då min ledighet var över och jag började mitt nya jobb. Utsikten från min plats går det iallafall inte att klaga på. Mitt team har visat sig vara mycket trevliga människor och arbets uppgifterna blir säkert bra när vi kommer igång lite mer.
 
 
 
 
Johan och Rebecka flyttade in i deras första bostadsrätt. Vi hjälpte så klart till att bära och för det bjöds det på famljepizza. Tyvär hade ingen tänkt hur stor en familjepizza var så vi köpte 3st. Johan och Rebecka hade pizza över i ett halvår ungefär :-)