enkilometeritaget

Sommaren i övrigt!

Kategori: Allmänt

Sommaren har förutom dom stora delarna som jag skrivit om nedan också haft lite smått och gott. Harry och Ruben hade ett gemensamt födelsedagsfirande, vi hälsade på Hanna och Chrstian på Gräddö, det har badats en hel del från bryggorna i Norrviken, jag var på fotboll med Micke och farsan, vi var på youmpyard, besökte Slottsbro och mycket annat.
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 

Aspö

Kategori: Allmänt

Efter att ha missat Aspö 2021 pga att Ruben blev sjuk så fick vi äntligen komma tillbaka. Förväntningarna var låga då vi ansåg det omöjligt att toppa veckan vi hade 2020. Men oj oj oj fick vi fel. Fantastiskt väder hela veckan där vi och barnen hade otroliga dagar på Kastellet, Marinmuseet och framförallt strandhäng vid Djupvik där Harry träffade en kompis han lekte.
 
Bara hålla tummar och tår att vi kan återvända igen nästa sommar.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ellery Beach House

Kategori: Allmänt

Jag och Cicci hade gett Johan och Rebecka ett presentkort på Ellery Beach House i julklapp men inte hittat tid att åka med. Så jag gav Cicci en weekend i födelsedagspresent. Jag var skeptisk till det här stället men det bevisade mig otroligt fel. Riktigt trevligt ställe med bra pooler, bastu som låg fint vid havet, goda drinkar och riktigt bra mat. Rummen var otroligt fina med den största sängen jag tror att jag sovit i.
 
Hit kommer vi tillbaka. 
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 

Furuvik

Kategori: Allmänt

 
Vi startade sommaren med att åka till Furuvik tillsammans med Henkan och Minna. Vi tog en övernattning och körde 2 dagar på Furuvik. Majoriteten av tiden spenderades bland karusellerna men vi han med att se lite teater och även lite av djurparken. I värmen kylde vi även ner oss på Furuviks vattenland.
 
Hotellet vi bodde på låg otroligt fint, hade bra rum med balkonghäng och även en bra resturang. Helt klart ett ställe vi kan tänka oss att komma tillbaka till.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skåne

Kategori: Allmänt

 
Även i år tog vi en resa ner till Skåna för att hälsa på Johan och Emelie. Dom har verkligen en drömmig baksida som levererar allt man behöver. Iår även med en fullt godkänd pool. Barnen hade så klart mest användning för den men i högsommarvärme även vi vuxna. 
 
Det blev några fantastiska dagar med strandhäng, bra käk, drinkar och häng på baksidan!