enkilometeritaget

Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen skulle spenderas med lite olika saker men blev inte som planerat. Anna och David kom iallafall enligt plan på middag fredagkväll och det var väldigt trevligt. 

Lördag sen och när planerna inte blev som dom var tänkta skulle det promeneras med sigge. Det slutade med en långis ute vid runsa. Vi klättrade upp och ner, såg på fin utsikt och sigge undersökte det där vita konstiga skummet som blir när det är lite vågigt. Trötta blev det sen lite vila hemma innan det sågs på bio med Hanna och Christian. 

På söndagen blev det rent av löpning, 10km avverkades och det kändes helt ok.















Pinne

Kategori: Allmänt

Sigge hittade en pinne i solen!



Söndag

Kategori: Allmänt

Söndagen spenderades åt lite visningar. Det var ett par trevliga lägenheter men kanske inget som kommer bli aktuellt. På kvällen var det dags att äta den fläskkare som Cicci lagat i ugnen i 4 h kvällen innan. Mamma och pappa kom på besök och alla var väldigt nöjda med maten. 







Cicci

Kategori: Allmänt

Hon är bra snygg Cicci. Den här bilden e 10+.




Cykel

Kategori: Allmänt

Det var fint väder så det blidde en cykeltur med bror. Ca 2,mil och ett par tunga backar senare är man rätt nöjd.
 
Det har blivit ett par pass cykel senaste tiden, det är ett perfekt sätt att komplettera löpning och det är både roligt och jävligt hårt. Jag och Micke har lagt lite fokus på att köra hårt uppför då det är både brutal jobbigt för benen och pulsen skjuter i höjden.
 


Mmmmm mat

Kategori: Allmänt



Vi prövar att köra lite långkok. Ett st fläskkare.....4timmat senare. Det hör kommer nog smaka bra.

Superhjälte

Kategori: Allmänt

Idag när ja precis kom till jobbet så hörde ja en smäll bakom mig. När ja vände mig om såg ja att en cyklist blivit påkörd av en bil 10 meter bort i en korsning. Ja sprang dit och var först på plats. Det var ca 3 andra inklusive föraren som också slöt upp men det var inget snack om vem hjälten för dagen var. Man kan nog säga att ja rädda gubbens liv.

Ja lyfte bort cykeln som låg över hans ben. Den vägde kanske ett ton men som dom säger gör adrenalinet i såna här liv och död situationer att man får superkrafter. I övrigt hade han bara några små skrapsår. Men......dom hade kunnat bli infekterade om inte ja noterat att dom nog inte skulle bli det.

Så nu väntar ja på att Reinfeldt ska ringa och tala om när ja ska få min medalj. TV4 borde ha hört av sig om morgonsoffan men det tar kanske lite tid.

Eskilstuna

Kategori: Allmänt

Förra helgen begav sig ja och Cicci till e-tuna. Rebecka och Johan har flyttat dit då Becka ska gå i storasysters fotspår. Det var trevligt att återse staden och det finns mycket ja saknat där. Som papas tapas, löpning i vilsts bland annat.

Kräftskiva hos Bea han vi oxå med. Där fick vi även hänga med Alicia.

Herregud tåget till e-tuna......som tur är bara för att hälsa på Johan och Rebecka som flyttat till e-tuna.

Kategori: Allmänt