enkilometeritaget

Helgen som var

Kategori: Allmänt

Ligger lite efter men det har varit rätt mycket. Förra helgen var en bra helg som inledes med finmiddag där Harry fick pröva på att sitta med vid bordet. Det gick bra och han var glad hela middagen.
 
 




På lördag blev det lite allt möjligt, promenader och mys med Harry innan vi på kvällen begav oss till Sollentuna för middag med Micke, Lisa, Erik och Jossan. Kul att se Erik och Jossan också vilket var ett tag sen. Micke och Lisa bjöd på pulled pork som smakade toppen.
 



Söndag kom och det var dags för årets första julbord. Edsbacka stod värd och det var ingen som blev besviken. Supergod mat och mycket gott.
 



Mätta och nöjda åkte vi hem och gjorde lite nyttiga grejer som storhandla och det blev även en promenad till. På kvällen var Harry på strålande humör vilket alltid är trevligt, men kanske inte när klockan är mycket och man ska upp på morgonen och jobba. Men sånt får man bjuda på.
 


 

Berlin marathon

Kategori: Allmänt

Anmälde mig till en lottdragning för att få springa Berlin Marathon 2015. Har väntat på svar men det har inte kommit. Men så läste ja på hemsidan att man skullr kolla skräpposten och där låg det.



Så 27:e sep 2015 ska ja springa i Berlin vilket känns motiverande och kul. 

The Hobbit

Kategori: Allmänt

Glömde blogga förra veckan att jag och Micke bjöd pappa på finkäk och kollade the hobbit. 

Vi köpte panerad schnitzel med gratäng och rödvinssås. Till förrätt blev det toast skagen. Trevlig kväll helt enkelt!





Helg

Kategori: Allmänt

Ännu en helg är förbi och denna har varit något lugnare. I tor var jag på awayday med jobbet så jag fick sova själv för första gången sen Harry kom. Så klart skönt att få sova ostört men nog saknade jag Harpan och Cicci ohc jag vaknade säkert 3 gånger ändå under natten.
 
Fredag blev lugn, tittade lite på Ciccis bilder och hittade 2 från Sardinien jag inte sett. Fan man är rätt snygg ändå ;-) Längtar tillbaka till solen, maten och lugnet där. Får nog bli en resa nästa år ändå kanske :-)
 




Lördag tog jag Harry på långpromenad och efteråt var han helt slut. Det är så här det blir när pappa kör med en. Inte mer än rätt för Harry var inte direkt på strålande humör natten till lör. Kl 03 vaknade kraken och satte igång stora sirenen. Efter en timmas promenerande så fick han käka lite och sen tack och lov slocknade han.
 


 
Vi avslutade lördag med att sticka till Ikea och handla lite nödvändigt. Harry skötte sig helt ok även om han hade en kortare period då han blev grinig.
 
Natten gick bra bortsett från en period runt 01-03 då mamma inte fick sova. När väl pappa tog över valde dock Harry att ta nappen och sen sova i 3h :-) Mamma var inte direkt strålande glad men pappa var nöjd.
 
Idag söndag har varit förhållandevis lugn. Vi har fikat hos Micke och Lisa samt ätit middag hos mina föräldrar. Harry har skött sig bra så vi hoppas på en lugn och skön natt.
 
 


Eskilstuna

Kategori: Allmänt

Puh här sitter man nu söndag kväll helt utmattad efter en riktigt bra helg. Fredagen blev lugn. Vi gjorde lite finmiddag och skålade lite i en miniflaska champagne som legat i kylen.
 
På lördag styrde vi så kosan mot Eskilstuna där vi återigen fick finfin hotelbokning av Becka.
 



Men innan vi checkade vi in åkte vi till Becka och Johan för att kalasa lite för Johan som fyllde 25. Det blev tårta och fika med en massa trevligt folk. Harry var på strålande humör men ju mer folk som kom, dessto tröttare blev den lille så runt tre begav vi oss till hotellet för att vila upp oss lite. Till pappas förtjusning fanns viasat sport så det blev en öl och lite fotboll på TV samtidigt som Harry underhölls. Mamma tog en kopp tea och vilade upp sig lite i den sköna men lite knarriga sängen.
 




Harry passade även på att köra barkaka stilen och vissa upp ett par hängpattar som matchar farsans rätt bra.
 


Efter att vi vilat upp oss tog vi en promenad i ett höstmörkt men mysigt Eskilstuna. Man saknar allt den här stan lite. Efter promenaden begav vi oss till Alicia och GB där även Bea och Daniel mötte upp. Det åts kräftsoppa och spelades TP. Cicci och Bea vann till mitt stora missnöje. Men HArry var inte direkt i toppform så mamma eller pappa fick bära runt precis hela tiden så vi missade halva spelet.
 

Vi kom tillbaka till hotellet strax före midnatt Harry slocknade direkt. Tyvärr fick vi här dåliga nyheter. Becka som haft lite ont i magen hade fått åka in till akuten där hon blev inlaggd. I skrivande stund ska hon in på operaton för att försöka fastställa vad problemet är. Vi håller alla tummar och tår för att det går bra och att det inte är något allvarligt. Men Becka är en tuffing så jag är säker på att hon kommer klara av det galant.
 
Morgonen kom och visade sig från sin bästa sidan. HArry maxade hotellupplevelsen genom att näcka i sängen och kissa ner den. Vi käkade frukost där även Johan mötte upp på sin väg till sjukhuset. Sen blev det promenad i stan innan vi åkte upp och besökte Becka.
 Eller Cicci fick gå in och jag fick roa Harry utanför då vi inte ville skicka upp honom på sjukhuset.
 







På vägen hem stannade vi till i rotebro där det blev middag med familjen samt Fredrik och Tina med familj. Pappa vill också tacka Harry för den fina boken jag fick på farsdag.
 
Nu är alla trötta men nöjda och en ny vecka står för dörren.
 

Kärlek

Kategori: Allmänt

Det här är bloggens mest puttinuttiga inlägg men det kan inte hjälpas. Den här bilden är helt enkelt kärlek!
 
 


 

Sko och hatthylla

Kategori: Allmänt

Vi har ju inte direkt haft bra planering i hallen. Värdelöst utrymme för skor och jackor. Men Cicci är en driftig person så hon hittade en superfin sko och hatthylla. Så igår befann sig två män i hallen...och med stora verktyg gjorde dom som män gör....borrar hål och skruvar upp saker. Och det blev jävligt bra och snyggt.
 
Bonushyll till Cicci som hittade sko och hatthyllan som verkligen passar perfekt in i vår hall. Så nu har vi bättre planering för skor, jackor och diverse ytterkläder.
 
 






Helg

Kategori: Allmänt


Ligger lite efter här men förra helgen var helt ok. Kommer knappt ihåg detaljer så jag kör lite kort bara. Vi var bland annat ute på promenad med Harry som sov sig igenom det hela. Tyvärr var han istället vaken på natten så det blir mycket chillande i sängen för att få honom att bli trött.
 
Vi tog även en tur till sollentuna centrum där det käkades lunch och där Harry fick hänga runt i babybjörnen.
 
 








Lördagen avslutades sen hos Micke och Lisa där Denice lagade chicken faijitas som smakade toppen.
Efter så mycket bättre var alla trötta och nöjda så det blev sängen......ja Harry var så klart pigg så det blev uppesittarkväll igen.
 


På söndagen tog jag Harry och Sigge och körde en långpromis i Hagaparken. Supermysigt och Harry skötte sig bra.
 
På kvällen sen stack Cicci på fika så jag och Harry fick hänga lite. Det gick bra till en början men sen satte kaoset igång.



Så det var ungefär så här vi spenderade sista timman innan Cicci kom hem och ammade. Dock inga direkta bonus poäng till pappa som tar sig tid att plocka fram mobilen och ta ett kort på sitt vrålskrikande barn istället för att försöka trösta :-)