enkilometeritaget

Ankor

Kategori: Allmänt

I helgen gick vi på promenad för att mata ankorna med bröd vi inte ville spara. Det verkade som en bra ide tills dom dtora svanungarna kom rusande. Så ja flydde upp på brygga med en lång svans av ankor i släptåg i vattnet. Därifrån kunde man sen i lugn å ro slänga ner bröd och se påfighten.




2XU

Kategori: Allmänt

Fick bästa julklappen av Cicci. Supersnabba och tighta 2XU tights. Har provat dom ni två rundor och dom är både sköna och snygga. Plus att ja ser jävligt läcker i dom.



Eskilstuna

Kategori: Allmänt

Vi tog en dagstur ner till Eskilstuna i helgen. Vi hängde med Becka och Johan och tog en promenad förbi den lägenhet dom snart ska flytta till.
 
Efter promenaden tog vi en lunch på Kafe Kaka som var mitt och Ciccis favorit fik när vi bodde i Eskilstuna. Det var väldigt nostalgiskt att ta en ceasar wrap där. Super mysigt och just den biten saknar man verkligen med Eskilstuna. Att ha allt så nära och det är en så mysig liten stad.
 
 
Efter lunchen vart det lite brädspel. Vi spelade ett nytt spel där man skulle bygga tågsträckor i USA. Låter konstigt men det var riktigt kul....kanske främst för att jag vann båda gångerna vi spelade....till Ciccis stora frustration.
 
Bobber tyckte det var matdags i ungefär 2 h och visade det mycket tydligt. När han till slut fick mat var det för lite...så klart :-)
 
 
 
 

Julen 2013

Kategori: Allmänt

Det har varit lite tyst här då det inte alltid finns något att skriva om eller så är motivationen inte på topp.
 
Hösten har gått och vintern kommit och huxflux så var det dags för jul. Iår var det lite nya traditioner.
 
Dagen innan julafton firade vi inte som vanligt hos Ciccis mamma utan istället kom Johan och Rebecka till oss. På julafton åkte jag till rotebro och firade med min familj, Cicci och Becka åkte till berga och firade med sussi som vanligt och Johan stack till sin familj. På kvällen möttes vi upp igen hemma hos oss.
 
Den 23:e kom även syrran förbi, vi gjorde skinka och fixade ett litet mini julbord. Det fanns potatis, prinskorv, köttbullar, rödbetssallad, sill och lite annat smått och gått.
 
Vi klädde granen och Cicci fick som vanligt i sann tradition sätta vår spira i toppen. Den blev väldigt bra måste jag säga.
 
Det slank till och med ner en OP eller två.
 
Vi avslutade med att se en film som visade sig vara en av de bättre jag sett. Prisoners heter den och kan varmt rekommenderas.
 
Julafton var toppen med mycket mat och klappar och alla var nöjda och glada. En riktigt bra jul om jag får säga det själv.
 
Jag var extra nöjd med mina nya supersnabba 2XU löpartights som jag fick av Cicci. Dom kommer väl till pass nu under 2014.