enkilometeritaget

Långhelg

Kategori: Allmänt

Det har varit långhelg och det har varit lite spridda skurar om man säger så.
 
I torsdags stack vi upp till lindersvik för att kolla in landstället. Vädret var värdelöst, kyligt, blåsigt och inte roligt alls. Vi stack in till Öregrund och åt lunch och begav oss sen hemåt.
 
På fredag kom David och Annah över för lite middag och bebis mys. Vi åt andalusisk soppa som vi ju bjöds på av just Annah och David och det smakade nästan lika bra nu.
 
Lördagen kom och bilen packades och styrdes mot Gräddö där Christian och Hanna har landställe. Nu strålade solen och det blev en väldigt bra dag där vi i princip inte gjorde någonting annat än att sörpla D-vitamin och leka med Harry.
 
Senare på kvällen kom Emil förbi och vi grillade laxknyten med fänkål, rödlök, sparris och annat gott. Christian som agerade stjärnkock hade även gjort jordärtskockssoppa. Allt var supergott.
 
Söndagen och det var regn och kyla igen. Vi åkte till Rotebro där undertecknad lyckades ta sig 10.5km i ösregnet innan det var födelsedagsfirande för pappa. Smörgåstårta och fika blev det och nu är det ungefär 10min kvar innan mina energidepåer är slut och jag tuppar av. Länge sedan jag var så här trött men en toppen helg har det varit.
 










Valborg och bebislycka

Kategori: Allmänt

Valborg betyder långhelg och sånt är alltid trevligt. Vi begav oss till Bergshammra för att grilla tillsammans med Annah och David. Dom går ju i väntans tider då det förväntades en liten bebis 1 maj. Vi grillade, hade det trevligt och spekulerade i om det rent av skulle bli bebis redan under natten.
 

Dagen efter fick vi ett SMS om att dom åkt in och skulle bli igångsatta. Nästa sms som kom informerade om att det blivit kejsarsnitt men att allt gått kontrollerat och bra och att bebisen landade den 2a maj. Jag och Cicci var så klart superglada för de nyblivna föräldrarna och nu ser man fram emot att få se lilla bebben. Det var ju 9 mån sen HArry kom och det är otroligt hur snabbt man glömmer hur liten han var.
 

På söndag stack vi ut till Henkan och Minna i nacka och njöt i solen. Nelson fick chansen att lära känna Sigge lite mer men han var rätt rädd och gömde sig mest bakom husse. Märkligt för Sigge som oftast är den som är rädd men han nu fick han strosa runt som herren på täppan och göra lite som han ville.
 
Trevligt med fika i solen var det vilket som.
 


Nu är jag redo för sista arbetsveckan innan jag stämplar ut och går in i full tjänstgöring för Harry.