enkilometeritaget

Veckan som gått

Kategori: Allmänt

Har inte haft tid att uppdatera men det har varit en helt ok vecka och förra helgen var inte så tokig den heller. Bland annat blev det en solig mysfrukost på balkongen.
 
I veckan var jag och pappa på DIF vs IFK. Inte en speciellt bra match som slutade 0-0 men alltid kul att se DIF lira.
 
Vi har firat lite morsdag också och varit ute i Åkersberga där Sigge njöt i gräset.
 
Igår var vi och hälsade på Micke och Lisa där Weimer fick hälsa lite på sin kusin som snart ska komma.
 
 
 
 
 
 

Nya skor

Kategori: Allmänt

Äntligen.....nya skor! Gud va jag hoppas att dom här är bra för mig och inte blir som dom förra jag köpte. Snygga är dom iallafall och jäklar va syncad min outfit e nu :-)





Vilken helg!

Kategori: Allmänt

Ja vart ska man börja....jo vi börjar i fredags. Helgen började med att vi styrde kosan mot sollentuna och Texas Longhorn där middag med Micke, Lisa och Weimer väntade. Verkligen trevligt att få sitta ner och käka lite och ta två öl. Temperaturen var så pass att vi kunde sitta ute.
 
Mätta och belåtna begav vi oss sen mot Rotebro där jag och Cicci skulle spendera helgen då mamma och pappa var i Helsingborg. Vi han inte mer än komma hem innan Sigge började uppträda märkligt. Han var kraftlös och nästan föll ihop. Vi trodde på vättskebrist men Cicci märkte att han kliade sig mot ögonen och nos och misstänkte allergi. 30 min senare är Sigges ansiktet svullet som en badboll och det blir illfärd in till veterniären. Dom stängde 22 och vi var där 22:10 men som tur var fick vi komma in ändå. Ingen fara på taket med Sigge som fick en spruta kortison och redan när vi kom hem var han pigg.
 
Lördag och frukost i solen.....gah så skönt för sånt är man inte bortskämd med när man bor i lägenhet. Jag följde upp med att ta mina första 2mil för säsongen på pintan. Ska inte säga att det var enkelt men galet skönt.
 
EFter ytterligare timmar i solen så kom Micke och Lisa över för grillkväll. Lördagen avrundades sen med en film innan sängen.
 
Söndagen startades som lördagen med frukost i solen. Vi begav oss sen till Bergshamra för att fika med Anna och David. Det var verkligen fint att sitta dels på deras baksida och även vid klipporna i brunsviken.
 
Vi hade kunnat hänga där hela dagen men det var dags för födelsedagsfest i Rotebro. Pappa fyller 65 och det ska firas. Så vi stack tillbaka till Rotebro och tillsammans med Fredrik, Viggo, Ulrika, Jonas, Rebecka, David, Micke, Lisa, Weimer och Denice grattade vi pappa.
 
Trötta men nöjda var det så till slut dags att åka hem och ladda för ännu en arbetsvecka.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Löpning

Kategori: Allmänt

Jag har börjat löpa lite så smått. Det går framåt men med små små myrsteg. Det är dock väldigt skönt att va ute igen speciellt ute i naturen. 

Men en sak är säker, ja må vara en kass löpare just nu, men fy satan då läcker ja ser ut när ja hasar mig fram.




Kreativ

Kategori: Allmänt

Hon e bra kreativ min sambo. Nu har hon sytt ett eget babynest och riktigt fint blev det!





Helgen

Kategori: Allmänt

Cicci är sjuk så ja har försökt så gott det går att underhålla henne. Var i lördags i Hagaparken å såg Bea och Erika springa Tough Viking. Det såg inte kul ut att bada i 8 grader å regn för att sen springa 7km å göra massa hinder. Men dom var duktiga.





Annat nämnvärt var brunch hos Henrik och Minna. Alltid lika trevligt även om Sigge inte uppskattar att lilla Nelson vill leka med honom.



Pulled Pork!

Kategori: Allmänt

Jag gjorde långkok i helgen. Köpte högrev förra veckan så det blev en variant av chilli eller pulled pork. Blev väldigt bra förutom att ja glömmde chillin så fick ha i den på slutet. Men men detaljer!







Morgonpromenad

Kategori: Allmänt

Det har inte blivit några promenader senaste dagarna och det är tråkigt. För någon vecka sen såg det ut så här kl 05:40 när jag och Sigge var ute och gick.