enkilometeritaget

Veckan som gått

Kategori: Allmänt

Jag var ledig i mån och tis vilket föll ut väldigt väl då vi i måndags hade Anna och David över på lite grillning. Vi bodde hos mina föräldrar som var i Manchester så vi hade tillgång till mysig altan och grill.
 
Det blev en väldigt trevlig middag och vi satt verkligen länge och pratade innan vi gav upp då stackars Cicci skulle upp 06:00 för att jobba.
 
På torsdag var det sen Rebecka och Johans tur att komma över och grilla. Lika mysigt och gott även den här gången.
 
 
I lördags drog sen Cicci tll Eskilstuna så jag och Sigge fick hänga själva. Jag tog en löprunda på en mil och sen njöt vi lite i solen. Det var dock lite för varmt för oss båda så vi sökte skydd i skuggan.
 
Söndagen kom och vi han med både en promenad, lite mys i solen, samt at jag cyklade ca 2mil. Guuuud så varmt men superskönt.
 
Nu kom Cicci hem från E-tuna och vill gymma. Jag har precis skaffat SATS kort då världens bästa syster fixat bra deal. Så vem är jag att säga nej.
 
Det här måste nog firas med en kall öl i kväll. jag hoppas bara Cicci vill åka med och bada efter träningen.
 
Chipp
 

Premiär för nya arenan

Kategori: Allmänt

Förra söndagen var det dags för Djurgården att spela sin första match på nya Tele 2 arena. Jag, Micke, Lisa och pappa begav oss ut för att bevittna denna historiska tillställning.
 
Vädret var verkligen strålande, något som visade sig bli ett litet problem då vi satt i solen då matchstart var redan 17:30. Vi kokade nästan över men som tur var kunde vi smita och sätta oss i skuggen då det fanns lite tomma stolar.
 
Arenan var superfin och stämningen var brutal. Tyvärr levererade inte DIF utan förlorade mot Norrköping med 2-1. Men det blir nog många trevliga matcher där framöver.
 
 
 
 

Gräddö

Kategori: Allmänt

Förra helgen tog jag och Cicci en liten tripp upp till Gräddö där Christian har landställe.
 
Det var förutom hanna och christan även christians syster Therese samt Christians kompis Emil. Alla utom Therese drog tidigt iväg mot badklipporna för att käka lite lunch och eventuellt bada. Vi plockade upp lite pizza på vägen men det blåste så brutalt att vi sökte skydd bakom en liten bod som fanns vid klipporna. I lä satt vi sen och mumsade pizza.
 
 
Landstället låg superfint och dom hade även en gäststuga med typ 3 rum. Så även fast vädret var lite halvsegt var dte inga problem att underhålla sig. vi grillade och satt och myste i det trevliga allrummet på övervåningen.
 
 
 
 
 
 

Middag

Kategori: Allmänt

Det har ätits endel i veckan som gått. I onsdags fyllde mormor år och der firades på resturang san marco i häggvik. Vädret var bra och alla utom micke och lisa deltog. Det åts förrätt och huvudrätt och alla var väldigt nöjda och glada.
 
 
 
 
 
I fredags ville micke och lisa bjuda på mat på texas longhorn för att vi vattnat blommor åt dom när dom var borta. Vi är ju inte den som är den så tacka nej till gratis mat gör man bara inte.
 
Jag och bror han ta en öl och lite nachos innan tjejerna kom och sen blev det kött kött kött för hela slanten. Ja Cicci käkade Chilli men den var å andra sidan sjukt god så hon drog nog längsta strået.
 
Jag beställde mitt kött medium men fick well done. jag märkte inte det förens jag äit halva då kanterna alltid brukar vara well done så jag orkade inte säga till. Syrran hetsa mig att ändå anmärka på det vilket jag gjorde när vi betalade. Då började alla tjata emot mig att man måste säga till direkt annars kan man inte göra det. cicci sa då får du skylla dig själv och servitören säger "ja det får du faktiskt" jag tyckte det var lite drygt...bara för att dom gjorde fel behöver det inte betyda att jag måset lämna tillbaka, men bara för att jag inte lämnar tillbaka maten så betyder inte det att jag inte har rätt att säga till att dom gjorde fel.
 
SÅ DET SÅ!!!
 
 

Löpning

Kategori: Allmänt

Jaha det har börjat springas lite också. Eller faktiskt lite av varje. Jag och bror har simmat ett pass i rösjön, vi har cyklat och jag har även luftat löparskorna. Tyvärr går det pinsamt dåligt. Jag är tjock, långsam och seg. Men det tar sig och jag luffsar runt i halvsegt tempo mest för att vänja in mig igen.
 
Men nu jävlar ska jag tillbaka.
 
 

Förra helgen!

Kategori: Allmänt

Skön rubrik jag vet men jag har legat lite på latsidan och inte bloggat så jag får börja där jag avslutade.
 
Förra helgen stack jag och cicci återigen upp till landet. Den här gången var mamma och pappa med så det blev grillning och lite dricka på kvällen. Dagen efter låg vi återigen på stranden och jag passade på att simma i ca 25min. Det kändes skönt att inse att man fortfarande orkar crawla lite.
 
Efter lunch i öregrund begav sig jag och cicci oss hem mot Sollentuna.
 
 
 
 
 
 
 
På kvällen åkte vi ut till Åkersberga till Annas föräldrars hus där hon och David bjöd på middag. Med var Hanna och Christian samt Linnea. Huset låg verkligen superfint med en utsikt som hette duga. Maten som bjöds var inte direkt pjåkig den heller. Tapas till förrätt, grillat och sen en cheeskake. Trevligare kan man knappast ha det.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toppen på landet

Kategori: Allmänt

Ännu en vecka är i rullning och jag ligger lite efter med bloggandet. Men helgen som gick blev ännu en toppen helg.
 
Det började i fredags med att jag och Cicci gick och käkade på Texas longhorn i Sollentuna. En trevlig kväll, ta några öl, käka lite och bara känna att helgen är här.
 
 
 
På lördag åkte vi ut till värmdö för att gå på en namngivningsceremoni för Masha (vänn till Cicci) och Rickards son Levi. Vi höll till ute hos Rickards pappa sm verkligen bodde fint. Solen strålade och allt var verkligen perfekt. Vi minglade och sen bjöds det på mat. Rickard och Masha höll ett fint tal och meddelade att Levi fick 2 faddrar som var Rickards syster och Mashas bror.
 
 
 
Runt 17 tiden begav vi oss från värmdö, plockade upp lilla Sigge och styrde bilen mot landet. Vi kom upp lagom för att se solen gå ner bakom runars dass. Några öl och lite skipbo på det och så var man redo för sängen.
 
På söndag morgon strålade verkligen solen på en klarblå himmel. Efter frukost tog sig Cicci ann gräsklipparen som ett riktigt proffs medan jag tog en liten löprunda. Därefter blev det stranden för hela slanten.
 
Vi kom ner till båtplatserna och möttes av en spegel i strålande sol. Kanske lite kallt när man hoppade i men man vande sig fort. Så skönt att ligga i solen och då och då ta ett dopp. Sigge hoppade runt mest hela tiden men var lite nervös på dom hala stenarna så han var lite feg med att hoppa i. I kom han ändå vid några tillfällen när han helt enkelt gled ner eller klev i själv.
 
 
 
 
 
 
 

Allt gott har dock ett slut och söndag ska bli måndag så vi fick stänga ner och bege oss hem. Men vi stannade till i Åkersberga och åt middag med Sussi. Sigge fick vara kvar för hans dagis har stängt och det blir lite långt att åka fram och tillbaka till å-berga varje dag så han har semester hela veckan.