enkilometeritaget

Aspö 2020

Kategori: Allmänt

Eftersom vi har fantastiska grannar i Magnus och Lotta fick vi möjligheten att låna deras sommarhus på Aspö i Blekinge skärgård. 30min med färja utanför Karlskrona låg denna pärla till ö. 
 
Bilresan ner var ju kanske inte det roligaste men gick ändå väldigt bra, Ruben klarade sig och Harry var en riktig klippa. väl ute på ön hade vi en fantastisk vecka. Vi åkte in till Karlskrona en dag för att handla mat samt gå på Marinmuseet. I övrigt blev det strandhäng mest vid Djupvik pga att det var mindre alger och sånt där. men jag och Harry gick nästan varje morgon och kväll ner till närmaste stranden där Harry spelade pokemon GO och jag badade. 
 
Vi plockade blåbär, vi besökte kastellet, vi tog promenader och hade det helt fantastiskt.
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommar 2020

Kategori: Allmänt

Sommaren har rullat på och den har levererat. Vi har spenderat en del tid på landet med bad, vi har metat och även haft gäster i olika omgångar. Johan och Rebecka hälsade på samt även Bea och Petter. Vi tog en utflyckt till Fjäderholmarna med Bergshamraligan. Harry fyllde 6år och det firades ännu en gång med kalas för farmor och farfar samt mormor med familj.
 
Jag har tagit otaliga morgonpromenader med morgondopp vid bryggorna i Norrviken. Ibland själv, ibland med Ruben som följeslagare. Cykel köptes också och den har vi provat när vi åkt ner och badat vid Norrvikenbadet.
 
Vi tog en utflyckt till Rosenhill på Ekerö där vi åt lunch och tittade runt lite.
 
Tyvärr kommer bilderna som vanligt huller om buller, men jag orkar inte fixa om dom.