enkilometeritaget

Senaste

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering från min sida men är det full rulle så är det.
 
Förra helgen, alltså inte den som precis är över utan den innan så åt familjen på nya torg eller vad den nya resturangen på rotsunda torg heter. Kul med lite bättre resturang i det området och maten var det inget fel på även om man kan ha lite övrigt att önska av servicen. Sällskapet var iallafall trevligt och Harry och Weimer var båda på topphumör.
 
 




Helgen som varit började med att vi skulle ta ett sista farväl av Ciccis morfar Rolf. Det var en fin ceremoni i en vacker kyrka. Mycket tårar blev det, framförallt när Rebecka gick upp och höll ett väldigt fint tal till sin morfar.
 

På lördagen spenderade vi dagen i Täby Centrum där vi tittade på allt möjligt, bland annat lite inredningsprylar och stringhyllor mm. Jag köpte ett par byxor på Tiger samt en regnrock. Vi käkade lunch och handlade middag och sen fick vi till och med se en hel film på kvällen när Harry hade den fina smaken att sova.
 
Söndag spenderades med löpning, en promenad samt lite häng och middag hos mina föräldrar.
 
 

Mat eskilstuna och säng

Kategori: Allmänt

Jag har haft en toppenhelg. Det har varit fullfart men riktigt bra. Det började i fredags med tripp till IKEA för att prova ut säng och fortsatte hem till päronen för lyxmiddag. Schnitzel med gratäng, sallad och sås.
 
 

Lördag och bilen styrdes mot Eskilstuna. Vädret var sådär och det var lite lagom otrevligt att köra bil i snön men ner kom vi. Först blev det häng med Alicia och GB där jag äntligen fick käka lite Papas Tapas igen. Som man längtat efter lite Mezcla. Efter det begav vi oss till Becka och Johan för ännu mer finkäk, fransyska i ugn med sallad och rödvinssås bjöds det på. Nöjda men trötta begav vi oss hem i snöstormen. Köra bil var inte direkt toppen men efter att ha kört 60km/h på E18 så kunde vi till slut komma hem.
 
 

Söndag och det var dags för IKEA för att köpa sängen vi provat ut. Pappa och Micke hjälpte till att bära och sen spenderades resten av dagen åt att rådda upp allt. Nu står 180cm superskön säng uppställd och det var bara att premiära.