enkilometeritaget

Helsingborg

Kategori: Allmänt

Kl 05:40 styrde jag och pappa kosan mot först Linköping för att plocka upp Micke, och sen Helsingborg för allsvensk premiär i fotboll.

Resan ner gick väldigt bra och vi åkte direkt över till Helsingör. Tyvärr fullt på uteserveringarna men en trevlig lunch med en öl fick vi ändå. Lite deodorantshoppande på båten tillbaka och sen Rögle - DIF i hockeyn på hotelrummet.

Vid 19:00 var det så dags för tre rätters på Teaterkatten. Och oj vad gott det var. Speciellt desserten fick 6 stjärnor av 5. Det blev sen en öl på rummet och tidigt i säng.

Vädret var verkligen perfekt och söndagen spenderades i solen med först fika och sen öl innan match. Tyvärr avbröts matchen och helgen fick ett tragiskt slut då en DIF supporter misshandlats till döds. Bilresan hem spenderades lyssnandes på radio om det som hänt. Det tragiska slutet till trotts var helgen väldigt lyckad. 

V.I.F DIF broder!














Taco

Kategori: Allmänt

Fredagkväll och som den svennebanan man är blev det tacos. Syrran kom förbi å käka vilket var trevligt.



Morgonpromenad

Kategori: Allmänt

Den här reaktionen fick jag av Cicci när ja informerade om att ha skulle gå upp 05:30 å ta en morgonpromenad.


Ja väcker tydlige. Henne när ja går upp :-)

Den här reaktionen fick ja från Sigge.....osäker på vad den betyder?



Bra helg

Kategori: Allmänt

Helgen har bjudit på lite av varje. Det har varit sol, trevliga middagar, uppsättning av handdukshållare samt knivställ, promenad och lite häng med Weimer. Allt som allt en toppen bra helg.







Blöt Sigge

Kategori: Allmänt

Det var ingen bra dag igår för Sigge. Först var det blött och snöigt och sen åkte vi pendeltåg. Inte Sigges favorit av transportmedlen. 




Helgen

Kategori: Allmänt

Aktiv helg med film på fredagen med en pizza vilket satt perfekt. På lördag kom Henkan och Minna på middag. Maten blev bra å kvällen väldigt trevlig. På dagen han vi med en fika i sollentuna oxå.

Söndag å ja var ute med Sigge å hängde lite i Rotan. Cicci var på Ikea å hade sen pysselstund när symaskinen åkte fram gör att justera längd på gardiner. Fint blev det.









Aw

Kategori: Allmänt

Aw med Micke och Magnus. Perfekt läge att få snacka lite skit å dricka lite öl.