enkilometeritaget

Sommar

Kategori: Allmänt

Sommaren är inte slut men då jag inte har uppdaterat sedan min svensexa gör jag en liten sommarpost.

Det har hänt massor med roliga saker i sommar men jag tar med grädden så att säga.

Allt startade med midsommar som visserligen firades hemma men dagen efter åkte vi till landet. Det blev bad, färskpotatis, sill och nubbe för hela slanten.

 
 
 
 
Vi har även hunnit med en klassiker, nämligen Gondolen med Hanna och Christian. Det blev inte riktigt lika goda drinkar som tidigare men maten var precis lika bra som vanligt. Och som tidigare gånger var vi sist kvar med personalen stirrande på oss för att få duka om vårat bord inför morgondagen.
 
 
 
 
 
 
Jag, Micke och pappa begav oss en tidig söndagmogon mot Helsingborg. Destinationen var Puttgarden i Tyskland och målet....att handla sprit. Micke som inte tänker speciellt mycket glömde passet och det blev några svettiga timmar med mycket googlande innan vi lyckades styra, tack vare Mamma att Micke kunde hämta sitt pass i Markaryd dit det kördes av bekanta som skulle till skåne.
 
Väl nere i Helsingborg åts det middag och sågs på när Henrik Stenson tog den första manliga majorsegern i golf.
 
Så måndag morgon sträckkörde vi till puttgarden, köpte sprit och sen hela vägen hem. Pappa körde varje meter utan att tröttna. Tror jag landade hemma runt 04 tiden.
 
 
 
 
 
Efter en sån resa behöver man vila upp sig, så direkt på morgonen begav sig hela familjen till landet. Vi var ensamma den här gången vilket var mysigt. Det blev ännu mer bad, potatis och sol.
 
 
 
 
 
Harry passade på att fylla 2 år. Det firades i Hagaparken med familj och vänner. Cicci styrde upp det perfekt med bål, bullar och kakor. Harry var på strålande humör och det var även vädret. En superlyckad dag helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
När sista semesterveckan stod för dörren tog vi ännu en bilresa. Den här gången till Kolmårdens djurpark där vi mötte upp Micke, Lisa och Weimer. Vi begav oss direkt till Bamses värld där Harry och Weimer åkte skalmans bilar, såg på teater och åkte luftballongkarusell. Succee är ett understatement. Harry var så uppe i varv att det var löjligt.
 
Även mamma och pappa hade dock roligt, speciellt när vi prövade den nya berg och dalbanan i trä som heter Wild Fire. Så där lagom läskig.
 
 
 
 
 
Under sista veckan av semestern har det gjorts dagsutflyckter, bland annat till LJusterö för att hälsa på Ciccis mormor. Vi badade på en fantastiskt liten fin badplats där vi fick vara ensamma ett tag. Harry älskar att bada så det är svårt att få upp honom.
 
Vi åkte även ut till Gräddö och spenderade en natt hos Christian och Hanna. Även Annah och DAvid var där med Hannes. Som vanligt supertrevligt. Vi avslutade innan hemfärd med ett besök på en 4H gård. Var väl i ärligheten inte något wow men Harry hade roligt.