enkilometeritaget

Jul och Nyår 2020!

Kategori: Allmänt

Det blev en lite annorlunda Jul och Nyår iår pga den pandemi som sabbat större delen av 2020. Tanken var att åka hem till Sussi men då vi hade sjuka barn blev det en jul hemma med familjen bara. Men det blev toppen ändå. Efter frukost vid brasan tog vi en promenad och fick se solen. Sen kom tomten tidigt och lämnade säcken vid dörren varpå julklappsutdelning tog vid. Ruben hade lite svårt att veta vad han skulle göra men det löste sig.
 
Någon dag senare blev det julklappsutdelning med mamma, pappa och Denice ute, vilket gick lika bra det.
 
Efter lunch och vila blev det kalle och massa godis.
 
Nyår kunde av samma anledning inte firas med Bergshamraligan utan det blev i Rotan hos mina föräldrar istället. Det visade sig bli toppen. Cicci åt 1.5 hummer till förrätt, vi andra som bara tog en halv åt dock dessto mer sous vide Oxfile till huvudrätt. Alla utom Ruben höll sig vakna till 12 slaget.
 
Vi hade också en julgransplundring med Bergshamraligan utanför oss. Kallt men väldigt trevligt.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hösten och vintern 2020!

Kategori: Allmänt

Ja sommaren har tagit slut och hösten kom, och vintern med den. Det har varit en intensiv tid med mycket kul. Som vanligt gör jag ingen större fördelning utan summerar här några av guldkornen. Och som vanligt kommer bilderna i en blandning när man infogar dom. Och jag är för lag för att redigera och sätta i rätt ordning.
 
Men bland annat har det varit grillning på järvafältet med Johan och Rebecka, långa promenader längs ett höstligt norrviken med Ruben, flera pokemongo promenader vilket Cicci starkt kommer förneka. Jag var även med Micke och Magnus på besök i Västerås hos Marcus. Det bjöds på god mat, god öl och väldigt trevligt sällskap.
 
Vi har även varit hos Elisabeth på Ljusterö samt att Cicci tillsammans med Bea och Rebecka sprang Lidingöloppets 15k klass!!