enkilometeritaget

Brunch

Kategori: Allmänt

I helgen var Harry på sin första brunch. Det var Annah och David som hade en liten 30års brunch. Som vanligt hade som levererat löjligt bra mat och solen sken så vi kunde sitta ute. Harru sov sog igenom större delen men var vaken på slutet och skötte sig bra.




I går tisdag kom faster Denice och hälsade på. Harry fick en fin bok och såg ut att trivas bra.



Olearys

Kategori: Allmänt

Igår skulle jag och Micke ta en öl eller två och se lite fotboll på olearys. Men vi uppgraderade det hela till lunch med Cicci, Lisa, Weimer och Harry. Väldigt trevligt. Harry sov och Weimer kunde hejja hur mycket han ville eftersom man får det på Olearys. Vi lär göra om det :-)









Kräftskiva

Kategori: Allmänt

Jag ligger lite efter och har lite tappat ordningen på vad jag gjort när. Men det var iallafall en kräftskiva i rotan. Mamma preppade med bra myggnät så Micke slapp springa från bordet när det kom getingar. Cicci käkade ungefär 3kg kräftor själv och åt sen upp resterna dagen efter.
 
Allt var med andra ord precis som vanligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Löpning

Kategori: Allmänt

Det löps ju faktiskt kontinuerligt (ja det stavas nog inte så men men ). 

Ja har verkligen fått in suget igen och det känns super.








Löpning

Kategori: Allmänt

Löpning börjar komma igång bra nu. Jag har spenderat en tid med att promenera mycket och köra kanske ett pass löpning i veckan. Det har gett resultat. Jag känner mig bättre när jag väl springer och suget kommer.
 
Nu har jag ett enormt sug och längtar efter den där känslan av trötthet, tyngd, att pulsen skenar och det är jobbigt. Men att man samtidigt klarar att fortsätta.
 
Jag har kört några pass i sommarhettan...självklart med vatten med och det går bättre och bättre.
 
Skönt som fan att känna det där suget och njutningen igen.
 
 

Sol sol sol

Kategori: Allmänt

Man tappar lite tiden när man är nybliven förälder. Dagarna ser rätt lika ut och man glömmer lite vilken dag det är. Att solen strålar och det är 30+grader ute hjälper inte direkt två personer med en nyfödd. Som tur är har vi kunnat hänga mycket i Rotebro där det är svalare och finns AC.
 
Lite utflyckter har det blivit, vi var bland annat i väsby och hälsade på mormor och morfar. Mormor har ju bibban fått träffa men inte morfar. Det var kul att få en bild med gammelmorfar.
 
 
Dagen efter kom Annah och David på snabbvisit. David skulle jobba men dom han hälsa på lilla pyret samt lämna över en fantastiskt fin present. Annah har sytt ett täcke som verkligen var toppenfin. Våre vänner kan dom.



I övrigt har det blivit mycket mys och pys i värmen. Harry som är arbetsnamnet vi prövar just nu sköter sig och det är skönt att saker rullar på. På måndag ska vi dels på hörselscreening samt även få besök av BVC.
 


Micke, Lisa, Weimer och Denice stannade på grillkväll igår. Weimer och Harry fick chilla lite och vi käkade i skuggan. Sigge har vant sig bra med Harry och håller nog lite koll på honom redan. Han vill att lillebror ska ha det bra.