enkilometeritaget

Fotboll och bira

Kategori: Allmänt

I helgen stack jag och Micke till olearys för lite mat, bira och fotboll. Jäkligt nice var det så nu funderar man på nästa chans att göra der igen :-)





Gott Nytt År

Kategori: Allmänt

 
Nyår blev inget annat än strålande. Vi firade en rätt lugn kväll med Rebecka och Johan. Det lagades finkäk. Hummer med toast stekt i vitlökssmör med lite aioli och pepparrot. Sen oxifle från percys med gratäng, egengjord rödvinssås som johan vispat ihop. Och som avrundning en vaniljpannacotta. Allt smakade förbaskat bra.
 
När maten var uppäten blev det spel och snacks fram till midnatt och sen fortsatte det fram till runt halvtvå när vi inte orkade längre. Harry var på bra humör och Sigge och Bobber klarade nyårsraketerna helt ok.
 
Så det är svårt att vara missnöjd med avslutningen på 2014 och nu ser jag fram emot 2015 som kommer med många möjligheter. Det ska löpas i både bydalen och Berlin och jag ska vara pappaledig vilket jag ser fram emot.
 
Så tack 2014 och välkommen 2015!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jul

Kategori: Allmänt

Julen har kommit och gått och det går inte att klaga. December bara susade förbi och pang så var det julafton. Jag var ledig 22 och 23 och därför fick vi tid att både ta in gran och laga diverse godsaker.
 
Granen pyntades och även om varken jag eller Cicci var helnöjda så var ingen av oss heller missnöjd. Den blev fin helt enkelt.
 


På julafton begav vi oss till Rotebro för att fira med mina föräldrar. Lite tomt var det dock för varken bror eller syster var där då dom valt att fira i sälen respektive Australien istället. Men vi klarade oss väldigt bra iallafall.
 
Efter frukost och lite julmorgonsmys besökte jag och Cicci hennes morfar som ligger på Danderyd. Han fick lite julgodis men var trött då han haft besök precis och ätit lite julmat.
 
Efter att vi hämtat min mormor och morfar blev det julmiddag och klapputdelning. Harry var mer intresserad av snören än julklappar men fick många fina saker.
 


Dagen efter tog vi en solig men isande kall promenad innan det var dags att svänga förbi Ciccis mamma för lite middag.
 

Jag har även i mellandagarna haft tid att promenera lite med Harry i strålande men fortsatt kallt väder.