enkilometeritaget

DIF - BP

Kategori: Allmänt

I söndags var det dags för DIF på Tele2. Det var match mot BP så jag Micke, pappa samt Johan med vänner beslutade att vi ville bevittna det hela.

Efter en burgare och några öl var det dags för match och med 2-0 i halvtid kändes allt bea. BP höll dock på att vända men till slut kunde DIF segra med 3-2. Och vi kunde vända hem nöjda och glada.


Vår och brunch

Kategori: Allmänt

Påskhelgen avslutades med brunch och lite vår promenader i den allt mer påtagliga grönskan.







Påsk

Kategori: Allmänt

Påsken har kommit och är nästan slut och vad har Daniel haft för sig undrar ni? Jo det ska jag berätta. Jag hade stora planer på den här soliga och varma påsken när det gäller träning. Tyvärr drabbades jag dels av förkylning, men framförallt av pollenallergi......gah va jobbigt det har varit. Man är liksom inte människa på riktigt.
 
Torsdagen blev därför relativt lugn men på kvällen begav vi oss till Åkersberga för att äta lite påskmiddag samt även få lite födelsedagspaket av Ciccis familj. Brandsläckare till bilen, brandfilt och en typ av elektronisk mackapär som gör att vi kan komma åt plex direkt via TV:n utan att koppla in datorn. Johan ska få trixa ihop det där för sånt där tekniskt är inte min grej.
 
Fredagen blev också rätt lugn. Påsklunch i Rotebro där förkylning och allergi satte sina spår. När jag kom hem skulle jag "vila" lite vilket blev en 4h tupplur. Så kan det gå.
 
Så kom lördagen och bilen styrdes mot Gräddö där Christian har landställe. Sigge tyckte det var toppen så klart att få vara ute i solen och grönskan. Vi tog det allmänt piano och sköt lite luftgevär, spelade krocket och lekte med diverse andra prylar.
 
När kylan bet tag så gick vi in och kollade film och se blev det grillning. Verkligen en toppendag.
 
Söndagen spenderades också i solen...först med frukost och sen bara skönt häng innan det var dags att åka hem.
 
Nu har vi tvättat av bilen lite invändigt och fikat med Micke, Lisa och Weimer i Edsbergsparken.
 
Nu är man helt slut men väldigt nöjd.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste

Kategori: Allmänt

Jaha vad har hänt senaste tiden. I veckorna inte mycket. Förra helgen nyttjade ja och Cicci vår julklapp från Denice å gick å spaade på Centralbadet. Väldigt skönt var det och som grädde på moset blev det en toast skagen och en öl i solen efteråt.





Senare på dagen var ja ute och tittade när Henkan försökte springa 16mil i Täby extrem challange. Han fick tyvärr bryta men sprang imponerande 11 mil. 



Tapeter å barnsäng

Kategori: Allmänt

Vi har valt tapet till vårat barnrum och i veckan satte jag och pappa upp dom. Gick snabbt å smidigt och ja satte tom fit en våd själv. När vi sen ändå var i farten montera vi barnsängen oxå. Fint blev det.



Sigge vs ballonger

Kategori: Allmänt

Sigge gillar inte ballonger.....men han gillar ost. Tillslut vågade han militärkrypa sig fram till ost biten.