enkilometeritaget

Växsjö tur och retur

Kategori: Allmänt

Jag pappa och bror inledde ju årets säsong av allsvenskan med att se DIF bli fullkomligt utspelade av helsingborg och förlora 3-0. Det var enda en rolig resa så vi tänkte att vi ju lika gärna kunde avsluta säsongen som vi började den, med en roadtrip.
 
Ingen övernattning den här gången så det blev ner och upp samma dag. Det har ju hänt en del med DIF sen den där förlusten i Helsingborg. På säker mark utan att behöva ora sig för nedflyttning etc tog DIF det rätt lugnt mot ett Öster som vid kryss eller förlust skulle åka ner till superettan.
 
En nästan tom arena mötta oss...ja 2000 DIFare var där och höll låda så även fast det blev 1-1 var det en rolig match och en trevlig resa.
 
Får se om det blir fler nästa säsong.
 
 
 
 
 
 

Uppdatering Löpning

Kategori: Allmänt

Det har varit dåligt med uppdateringar den sista tiden här. Det är mycket som händer som tar fokus från bloggande men jag tänkte ge en liten status kring min löpning.
 
Tyvärr är motivationen inte som den var för något år sen. Men jag har lite lagt ner pressen att hålla samma frekvens och har senaste veckorna försökt få in 2 pass iallafall. Varav ett ska vara lite längre och jag har lyckats hålla den frekvensen med något undantag. Har sprungit ca 15-16km varje helg och det känns bättre och bättre. Idag var det dock 8-10 minus när jag begav mig iväg och jag hade inte mina bra skor så rundan blev lite kortare än tänkt. Vattnet frös dessutom i min ryggsäck som jag fick av Cicci när jag fyllde år så jag fick inget vatten. Så 11km blev det men inte fy skam det heller.