enkilometeritaget

Jan - Jun 2017

Kategori: Allmänt

Jaha vad har hänt första halvåret 2017. JAg kommer inte gå in något långrandit på det men en kort summering.
 
Vi har bland annat kört en spontanmiddag på kaknästornet där vi fick sällis av Hanna och Christian. Väldigt trevligt även om maten inte var något direkt imponerande.
 
 
 
Vi blev också bjudna av Hanna och Christian på hemmagjord afternoon tea som blev riktig lyckat.
 
 
 
SEn köptes det radhus. DEt här kommer nog det bli mer om när vi flyttat in men vilken pärs och press. Jag orkar inte ens gå igenom alla turer men det blev vårat och vi flyttar in i mitten av juni. Det firades så klart med skumpa och pizza.
 
 
Syrran fyllde år och det firades på resturang. Väldigt bra mat och trevligt sällskap även om Micke och Lisa inte kunde närvara. Deras familj representerades väl av Weimer istället.
 
 
 
På min födelsedag lurade Cicci iväg mig till Villa Fridhet för middag och övernattning. Perfekt helg med promenad i vårsol, lite bad och dricka i relaxavdelningen följt av en perfekt 5 rätters middag med vinpaket. Supergott. Vi rullade i säng vid 22 helt slut. Sov som prinsar och prinsessor och gick upp och åt en lika bra frukostbuffe. SEn tog jag ett till dopp i poolen innan hemresa.
 
 
 
 
 
Sommaren har kommit och vi har gjort vår första lilla familjeutflyckt. Det blev parken zoo i Eskilstuna. MAsssor med djur, dyr mat, glass och karuseller. Harry njöt och var helt färdig när vi efter många timmar i solen satte oss i bilen.
 
 
 
'
 
 
 
 
 
Här hoppade jag visst lite men Valborg spenderades på Gräddö hos Christian och Hanna. Vi såg på elden även om Harry somnade innan, åt mat och snackade massa skit. Mycket trevligt.
 
 
Harry närmar sig sin avslutning på förskolan också. Han har fått många vänner och har gillat fröknarna så det blir lite vemodigt att sluta. Men förskolan i stort har inte varit bra så vi ser fram emot att börja på hans nya i augusti. Här har Harry iallafall planterat en potatis som vi fick med hem. Den är omplanterad nu så vi får se om det blir något.
 
 
 
Vi har även klarat av årets första dopp utomhus. Kallt var det men i kom vi alla. 
Nu ser vi fram emot många fler och varmare i sommar.
 
 

Jul och Nyår

Kategori: Allmänt

Det var ett tag sen men här kommer en kort redogörelse för Jul och Nyår....det var toppen :-)
 
Nej men iår firade vi i Åkersberga. Harry fick träffa tomtemor för första gången men blev så överförtjust i sitt muminhus att han struntade i resten av sina julklappar. Det åts massor med mat och allt som allt var det toppen. Jag och Cicci hade fixat egen gran och pyntat och så även på hemmaplan var det stämningsfullt.
 
 
 
 
 
 
 
 
När Julafton var över tog vi en tur ut till mysiga Ljusterö för att hälsa på gammelmormor. DEt var supermysigt framför elden och Harry skötte sig bra tills precis innan vi skulle gå. Då kunde han inte motstå att stoppa fram fingret och fick lära sig den hårda vägen att det är varmt.
 
 
SEn var det dags att fira med min sida av familjen. Fokus hamnade givetvis på Harry och Weimer som var väldigt nöjda och glada över fler julklappar.
WEimer fyllde 3år så det firades även för honom med tårta och fika.
 
 
 
Nyår då, jo vi var hos oss och även om det var något trångt så fick vi rum. Hanna, Christian, Anna och DAvid kom på besök. Vi åt mat, snackade massa skit, lekte med tomtebloss inomhus (Ciccis ide) så det blev permanenta märken på köksbordet och hade överlag väldigt trevligt.
 
En perfekt avslutning på året kan man säga.